2016. december 3., szombat

Baleset történt Kisvárda, Árpád utca 20 helyszínen.

Baleset történt 4600 Kisvárda, Árpád utca 20 helyszínen. A helyszínen fokozott figyelemmel közlekedjenek! Torlódás várható. Lassú haladás lehetséges. https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.police.orfk.rutin

2016. december 2., péntek

Suzuki és Daewoo ütközott Rohodnál a 41-esen

Baleset történt Útszám: 41; Szelvény: 34; helyszínen. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 2 óra. A helyszínen félpályás útlezárás van érvényben. A forgalom rendőri irányítás mellett halad. https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.police.orfk.rutin

2016. december 1., csütörtök

Szituációs gyakorlatot tartottak a tűzoltók Mátészalkán

Szerdán délelőtt műszaki mentéshez kapcsolódó szituációs begyakorló gyakorlatot szervezetek a mátészalkai hivatásos tűzoltóknak a szatmári város Dobos MÉH telepén. 
A helyszínen egy közúti balesetet szimuláltak, ahol a balesetet szenvedett gépkocsiba egy ember a roncsok közé szorult. A gyakorlat alkalmával a beavatkozók gyakorolhatták a közúti balesetre jellemző taktikai szabályok alkalmazását, a hidraulikus feszítővágó berendezés használatát, a munkavédelmi és biztonságtechnikai előírások betartása mellett. A gyakorlatot Kun András tű.törzszászlós, a Mátészalkai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság parancsnok-helyettes ellenőrizte. 







Tudósító: Dóka Imre tű. főhadnagy,Szabolcs MKI fotó: Mátészalka HTP

Társhatóságokkal tartottak ellenőrzést Vásárosnaményban

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság illetékességi területén a rendőrök 2016. november 25-én összehangolt intézkedés keretében társhatóságokkal együttműködve tartott ellenőrzést. 




A közös szolgálat célja a járművezetők őszi-téli átállás időszakára való felkészítése, a fa- és terménylopások megelőzése, valamint az állampolgárok biztonságérzetének növelése volt.

Jótékonysági Ruhaosztás Vásárosnaményban, a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió szervezésében

Gondot jelent a szükséges ruházat beszerzése?  Segítünk!

2016. november 30., szerda

Újabb módszerrel próbálkoznak a csalók

Újfajta feltöltő-kártyás csalások terjedésére hívta fel a figyelmet Dr. Tarcsa Csaba r. dandártábornok, országos rendőrfőkapitányi biztos 2016. november 30-án, a budapesti Rendőrségi Igazgatási Központban tartott sajtótájékoztatón.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Védelmi Bizottság ülése Kisvárdán

Szerdán délelőtt Kisvárdán, a Városházán tartotta rendes, kihelyezett ülését a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Védelmi Bizottság. 

Éppen pakolták ki a házat, mikor rájuk mentek a rendőrök

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse lopás kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást L. József 19 éves, V. Bálint 32 éves és V. Dániel 22 éves nagykállói lakosok ellen. 




Mire a rendőrök odaértek, már megették a tyúkokat

A Jászberényi Rendőrkapitányság eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt három jászapáti lakos ellen. 


Megkezdődött a határvadász-képzés második üteme Nyírbátorban

Újabb 67 pályázó kezdte meg tanulmányait 2016. november 28-án Nyírbátorban, akik a következő hat hónapban felnőttképzési program keretében, moduláris szakképzésben vesznek részt. 

2016. november 28., hétfő

Családi tragédia Barabáson

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. november 28-án egy barabási házban az ott élő 81 éves asszonyt és 60 éves fiát találták meg holtan. 

Baleset Fehergyarmaton

Baleset történt 4900 Fehérgyarmat Kossuth tér 68 helyszínen. A helyszínen fokozott figyelemmel közlekedjenek! Torlódás várható. Lassú haladás lehetséges. https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.police.orfk.rutin