2017. május 7., vasárnap

Balesetek a megyében, gázcsonk sérült Zsurkon - katasztrófavédelmi hírek

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton este az M3-as autópályán, a 265-ös és a 266-os kilométerszelvények között, Őr közelében.



A balesetben ketten sérültek meg. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

-------------------

Árokba hajtott és a tetejére borult egy személygépkocsi vasárnap délután Nyíregyházán, a Kemecsei és a Nyírség utak kereszteződésében. 


A balesetben négyen könnyebb sérüléseket szenvedtek. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, ahol a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a járművet kerekeire visszaállították.

--------------------

Fűnyírás közben megsértett egy használaton kívüli lakossági gázcsonkot a tulajdonos vasárnap délben Zsurkon, a Kossuth utca egyik lakóházának a kertjében. 

A záhonyi hivatásos tűzoltók a csonkot elszorították, a gázszivárgást megszüntették és értesítették a szolgáltatót. A Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat iparbiztonsági helyszíni szemlét végzett. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése