2017. május 5., péntek

Baleset Nyírmeggyesnél, Tyukodon és Nyírbátorban - rendőrségi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.
A 471-es számú főúton közlekedett Mátészalka felől Nyírmeggyes irányába 2017. május 4-én 5 óra 30 perc körül személygépkocsival egy 36 éves nyírcsaholyi férfi. Haladása során egy jobbra ívelésű útkanyarulatban eddig tisztázatlan körülmények között elvesztette uralmát a jármű felett és a bal oldali útárokba borult.
A gépkocsi sofőrje és utasai könnyű sérüléseket szenvedtek. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálja.
-------------------------------
Tyukod Árpád úton közlekedett Porcsalma felől kerékpárral 2017. május 4-én 8 óra 25 perc körül egy 21 helyi nő.



Haladása során balra kanyarodás közben nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy szemből érkező személygépkocsinak, mellyel összeütköztek. A baleset során a kerékpárral közlekedő nő felborult és könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálja.
------------------------------------
Nyírbátor Szentvér utcai egészségügyi centrum területéről kanyarodott ki jobbra, a közútra 2017. május 4-én 10 óra körül személygépkocsival egy 46 éves nyírpilisi férfi. 



Kanyarodásakor az elsődleges adatok szerint nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy neki jobbról érkező segédmotoros kerékpárral közlekedő 65 éves őri férfinak, akivel összeütköztek. Az ütközés következtében a 65 éves férfi könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyírbátori Rendőrkapitányság vizsgálja.
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése