2017. május 1., hétfő

Több balesethez is riasztották a tűzoltókat április utolsó napján

Pócspetriben, Fényeslitkén, valamint Nyírcsászári és Nyírmeggyes között is közlekedési balesethez kellett műszaki mentéshez vonulniuk a tűzoltóknak az elmúlt 24 órában Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.
A fotó illusztráció: Cegléd HTP

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap este Pócspetriben, a Magyi utcában. A balesetben ketten könnyebben sérültek. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A villanyoszlop megsérült, ezért értesítették a szolgáltatót, a helyreállítás idején 15 foigyasztási hely maradt átmenetileg áram nélkül. 

Szalagkorlátnak ütközött és az oldalára borult egy személygépkocsi vasárnap este Nyírcsászári és Nyírmeggyes között. Személyi sérülés nem történt. A mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járművet áramtalanították, majd a kerekeire visszaállították. 

Árokba hajtott egy személygépkocsi hétfőn hajnalban Fényeslitkén, a Kossuth utcában. A balesetben senki nem sérült meg. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, valamint a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. 

SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése